Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-06@12:25:15 GMT

هفت محصول جدید وارد سبد تولید ایران خودرو می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۹۴۷۳۸۱

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما؛ آقای بابک رحمانی در گفتگو با رسانه ملی با اشاره به فعالیت ایران خودرو در بحث نوآوری و تولید خودرو‌های جدید افزود: امسال خودرو‌های قدیمی مانند ۴۰۵ و سمند از رده خارج خواهند شد.

  وی اضافه کرد: خودروی تارا که سال گذشته به بازار وار شد، محصول جدید ماست که در شرایط سخت تحریمی طراحی و تولید شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  رحمانی با بیان اینکه خودروی تارا مطابق با استاندارد‌های روز دنیاست گفت: بنا داریم بر روی پلتفرم (سازه) جدید تارا، محصولاتی را تعریف کنیم که نخستین محصول اواخر امسال یا اوایل سال بعد با طرح k۱۲۵ وارد بازار می‌شود.   وی همچنین گفت: امسال ۷۵۰ هزار تا خودرو عرضه خواهیم کرد که ۵۰ درصد بیشتر از سال قبل است، اما بازار تابع سازوکار‌های دیگر است.   سخنگوی گروه صنعتی ایران خودرو با بیان اینکه مزایده روشی برای فروش خودرو‌هایی است که به مشتری عادی نمی‌توان فروخت افزود: خودرو‌هایی که در جریان تولید دچار ایرادات کیفی شدند و قابل فروش به مشتری عادی نیستند، همچنین خودرو‌هایی که در برخی طرح‌های ایران خودرو به کار گرفته شده اند یا برای انجام آزمایش‌هایی به جا‌های مختلف ارسال و دچار ماندگاری شده و یا ایراداتی در حمل و نقل آن ایجاد می‌شود و خودور‌هایی که از سوی مشتریان عودت می‌شود، وارد فرآیند مزایده می‌شوند.   رحمانی با اشاره به ویدئوی منتشره در فضای مجازی درباره مزایده خودرو‌ها گفت: خودرو‌های ۲۰۷ اتوماتیک مورد اشاره در کلیپ پخش شده، خودرویی در رده تولید ما نیست.   وی افزود: خودرو‌های مورد اشاره در ویدئو، خودرو‌هایی بودند که بعد از رفتن پژو از ایران در اثر تحریم‌ها با یک سری قطعات باقی مانده از جمله گیربکس اتوماتیک قدیمی‌ای ال فورد به تعداد ۲۰ دستگاه تولید شد که به روش قرعه کشی نمی‌توانستیم عرضه کنیم ضمن اینکه سال ساخت درج شده این خودروها، ۱۴۰۰ بود و نمی‌توانستیم به مشتری عادی تحویل دهیم، بنابراین در فرآیند مزایده قرار گرفتند.   سخنگوی گروه صنعتی ایران خودرو گفت: ایراد‌هایی که در این ویدئو ذکر شد از جمله روشن بودن چراغ بنزین، ایرادی نیست که به واسطه آن، خودرو در مزایده قرار گیرد یعنی هیچ خودرویی به علت ایراد روشن بودن چراغ چک وارد مزایده نمی‌شود.   رحمانی با بیان اینکه ایرادات برای اطلاع مشتری درج می‌شود، افزود: کارشناسان مزایده در محل حضور دارند و به کسانی که برای مزایده مراجعه می‌کنند توضیحات کامل داده می‌شود.   وی با بیان اینکه قیمت در فرآیند مزایده یک اصل است و توسط کارشناس رسمی دادگستری تعیین می‌شود گفت: کارشناس رسمی دادگستری قیمت پایه مزایده را نزدیک به قیمت بازار تعیین می‌کند و آن‌هایی که خواهان هستند قیمت خود را پیشنهاد می‌دهند که خودرو به بالاترین قیمت پیشنهادی فروخته می‌شود.   سخنگوی گروه صنعتی ایران خودرو با اشاره به اینکه خودرو‌های مزایده ای، ضمانت ندارند افزود: در ویدئوی منتشره ادعا شده خودرویی که در مزایده فروخته شده است ضمانت نامه ندارد، اما این در حالی است که خریدار با آگاهی از این مورد، خودرو را خریداری می‌کند.   رحمانی در توضیح دیگر خودرو‌های عرضه شده در مزایده گفت: ۳۰ تا ۴۰ دستگاه خودروی آریسان در مزایده عرضه شده که با استاندارد یورو ۴ در سال ۹۹ تولید شده بود و از آنجا که نمی‌توانستیم در فروش عمومی به مشتری واگذار کنیم در فرآیند مزایده فروخته شده است.   وی افزود: همچنین تعدادی خودروی رانا پلاس سقف شیشه‌ای در مزایده عرضه شده بود، زیرا هنگامی که طرحی جدید داریم تولیدات اولیه این طرح به علت دارا نبودن پایداری لازم به مشتری عادی تحویل نمی‌شود. رحمانی گفت: اگر کوچکترین ایراد در خودروی تولیدی مشاهده شود واحد کنترل کیفیت اجازه نمی‌دهد که خودرو در فرآیند فروش عادی قرار گیرد حتی اگر این ایراد یک خط و خش کوچک باشد، زیرا مشتری عادی خودروی بدون ایراد می‌خرد از این رو خودرو‌هایی از این دست با آگاهی مشتری در فرآیند مزایده فروخته می‌شود. 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: ایران خودرو بنزین چک حمل و نقل یورو فرآیند مزایده مشتری عادی ایران خودرو خودرو هایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۴۷۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟

کی ام سی ایگل به‌عنوان خودروی فیس لیفت شده داخلی رونمایی شد؛ با مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل همراه ما باشد.

به گزارش گجت نیوز، هنگامی که بحث خرید خودروی زیر یک میلیارد تومان مونتاژی مطرح می‌شود، نام محصولاتی همچون جک J۴ و ام وی ام X۲۲ Pro بر سر زبان‌ها می‌افتد. جک J۴ محصول شرکت کرمان موتور بوده که به‌دلیل ظاهر نه‌چندان دلچسب آن، خریداران را دو به شک می‌کرد.

از یک سو این محصول در رده قیمتی خود کیفیت ساخت بهتری را به نسبت خودرو‌های داخلی به خریداران تقدیم می‌کرد و از سوی دیگر به‌دلیل ظاهر زشت خود نمی‌توانست قشر جوان جامعه را مجاب به پرداخت هزینه کند.

چند سالی می‌شود جک J۴ به‌عنوان یک محصول با تیراژ بالا در کارخانجات کرمان موتور مونتاژ شده و در بازار به فروش می‌رسد. کرمان موتور برای حفظ جایگاه و محبوبیت فروش این محصول در بازار‌های داخلی و افزایش توانایی رقابت این محصول با mvm x۲۲ pro پلتفرم این خودرو چینی را از شرکت مبدا خریداری کرده است تا با ایجاد تغییراتی در المان‌های ظاهری این خودرو، آن را به محصولی جذاب تبدیل کند و نتیجه کار نیز منجر به تولید خودرویی با نام ایگل شده است.

اگر اخبار خودرو را دنبال کرده باشید می‌دانید که ایگل محصول جدید شرکت کرمان موتور بوده که مهندسان ایرانی با ایجاد تغییراتی بر روی ساختار جک j۴ آن را تولید کرده‌اند؛ اما این تغییرات شامل چه مواردی می‌شوند؟

برسی تفاوت‌های جک J۴ و گی ام سی ایگل

در ادامه این مطلب به تغییراتی که مهندسان شرکت کرمان موتور روی خودروی جک J۴ انجام داده‌اند، می‌پردازیم.

با وجود یکسان بودن پلتفرم دو خودرو، ایگل را می‌توان نسخه فیس لیفت شده جک J۴ به‌حساب آورد. هر دو خودرو در تمای نما‌ها دارای شمای نسبتا یکسانی هستند؛ اما تغییرات در هر سمت خودرو ایگل وجود دارد که این محصول را به خودرویی جذاب و جوان‌پسند تبدیل کرده است.

بازطراحی چهره جک J۴ توسط مهندسان ایرانی سبب شده تا نمای ساده و زمخت این خودرو تغییر کند و ظاهر بیش از حد ساده این محصول به‌مراتب بهتر شود. برای طراحی چراغ‌های نمای جلویی ایگل، از خودرو جک J۷ الهام گرفته شده است. چراغ‌ها در ایگل به‌صورت کشیده طراحی شده و در جلوپنجره خودرو شاهد کروم‌کاری‌های متعدد هستیم. کروم‌کاری‌ها در این محصول به‌صورت لانه زنبوری نبوده و دارای طراحی کشیده هستند و چراغ‌های جانبی خودرو را به یک‌دیگر مرتبط می‌سازند.

طراحی نمای عقب خودرو نیز مدرن‌تر شده و شاهد طراحی به‌روزتری هستیم. البته مهندسان کرمان موتور، طراحی چراغ‌های عقب این خودرو را تغییر نداده‌اند و تنها گرافیک داخلی چراغ‌ها دستخوش تغییرات شده است.

مقایسه کابین جک J۴ با کی ام سی ایگل

تفاوت‌های ایجاد شده در کابین خودرو ایگل، به دو مورد بسیار ساده محدود می‌شود. اولین تغییر مربوط به برداشته شدن لوگوی جک از روی غربیلک فرمان و جایگزین شدن آن با لوگوی KMC می‌شود و مورد دوم به اضافه شدن تریم دو رنگ رودری‌ها و صندلی محدود می‌شود.

در واقع در بازطراحی جک J۴ تغییر خاصی در کابین این محصول نیفتاده و شاهد همان طراحی گذشته هستیم. در بخش میانی داشبورد شاهد کرو‌م‌کاری U شکل هستیم که مانیتور و دریچه‌های میانی سیستم تهویه را در خود جای داده است. در بخش پایینی این قسمت هم شاهد دکمه‌های کنترلی سیستم تهویه نیمه اتومات این خودرو هستیم.

مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل در بخش پیشرانه

قلب تپنده محصول جدید کرمان موتور از لحاظ مشخصات فنی با نمونه قبلی هیچ تفاوتی ندارد و شاهد همان پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی ۱.۵ لیتری با توان تولید ۱۰۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۶ نیوتن‌متر گشتاور هستیم.

البته از لحاظ نرم افزاری شاهد ری‌مپ شدن خودرو با نرم‌افزار شرکت کرمان موتور هستیم؛ مهندسان کرمان موتور مدعی شده‌اند که ایگل به نسبت نمونه پیشین، سازگاری بهتری با بنزین داخلی دارد و می‌تواند فرآیند احتراق را کامل‌تر به انجام برساند.

جعبه‌دنده ایگل همانند J۴ از نوع CVT بوده که توان تولید شده توسط موتور را به چرخ‌های جلو منتقل می‌کند. البته مهندسان کرمان موتور برای کاهش قیمت و ایجاد تنوع در محصولات خود، قول عرضه ایگل با دنده دستی را نیز داده‌اند که به‌زودی شاهد عرضه این محصول به بازار خواهیم بود.

ایمنی و امکانات رفاهی

مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل در بخش امکانات رفاهی و ایمنی به ما نشان می‌دهد که نسخه پایه محصول جدید کرمان موتور تفاوتی با نمونه پیشین ندارد؛ اما نسخه فول ایگل قرار است به سانروف برقی و استارت دکمه‌ای نیز مجهز شود.

از امکانات پایه کی ام سی ایگل می‌توان به چراغ‌های LED جلو، فرمان برقی مهز به دکمه‌های کنترل سیستم صوتی و کروز کنترل، شیشه‌ها و تنظیم آینه‌های بغل برقی، روکش‌های چرمی صندلی‌ها با تریم دو رنگ جدید، کروز کنترل و قابلیت محدود کردن سرعت، کامپیوتر سفری در وسط کلاستر آنالوگ، تنظیم ارتفاع نور چراغ‌های جلو از داخل کابین، سنسور نور، چراغ بدرقه، سامانه نظارت بر فشار باد تایرها، کیسه هوا برای راننده و شاگرد، ترمز‌های ضد قفل ABS و سیستم توزیع الکترونیکی نیرو EBD اشاره کرد.

دیگر خبرها

  • تولید خودرو در نخستین ماه بهار افت کرد
  • مقایسه جک J۴ با کی ام سی ایگل؛ تفاوت در چیست؟
  • تولید ۲۴ هزار تن توت فرنگی در بابلسر
  • قول وزیر صمت، اجرا نشد/ تولید خودرو در فروردین امسال نسبت به فروردین پارسال کم شد
  • استارت سرد خودروسازی
  • آغاز فروش اقساطی 2 محصول کرمان موتور (+جدول فروش)
  • بازگشت پرشکوه هاوال با H۶
  • (عکس) رونمایی رسمی از چری اومودا ۷
  • حرکت جالب صندوقدار برای ادب کردن مشتری (فیلم)
  • معمای بنزین در ایران